Terugblik 4e MPN symposium

Op donderdag 24 september vond de 4e editie van het MPN symposium plaats, dit keer online. Het KiM kijkt terug op een interessante middag met onder meer een keynote van Kay Axhausen over Zwitserse ervaringen met longitudinaal onderzoek, presentaties over ontwikkelingen in het MPN, en over onderzoek met het MPN en andere panels. Dit aangevuld met discussies over onder meer de beleidsimplicaties van onderzoek, en een panelgesprek over ontwikkelingen in mobiliteit en onderzoeksbehoeften. Er was speciale aandacht voor on-demand mobiliteitsdiensten/MaaS, data & methoden, mobiliteit & gezondheid en effecten van de coronacrisis.

Het KiM bedankt alle sprekers, voorzitters en deelnemers voor hun bijdrage aan het symposium. Bekijk de presentaties of de nieuwe animatie over het MPN.